FlyR logo

Reklámdekorációs Műhely

Autóreklám, járműdekoráció

Minden vállalkozás számára a legkézenfekvőbb és legolcsóbb hirdetési felület a saját autóik karosszériája. Legyen az a tulaj(ok) gépkocsija, a céges autók, teherautók, kamionok. Minimum a cég logóját érdemes felmatricázni minden járműre, de nagyon hasznos kiírni telefonszámot, webcímet, e-mail címet, esetleg szlogent is.

Hogy még tovább fokozzuk a reklámértéket, a figyelemfelkeltés érdekében fotóminőségű nyomtatás is kerülhet az autóra (például egy ételkiszállító vállalkozás esetében egy-egy ínycsiklandó étel fotója nagyon hatásos tud lenni). Különösképp értékes hirdetési felület az autók hátulja, hátsó szélvédője. A városi forgalomban, esetleg egy dugóban araszolva, vagy a pirosnál várakozva az ember szeme akaratlanul is az előtte haladóra tapad. Ha ott reklám van, nem is tudja nem észrevenni, és el fogja olvasni, persze nem érdemes kisregényt matricázni az autó hátuljára, csak a legfontosabbakat.

Hatékony megoldás a hátsó szélvédőre speciális perforált üvegfóliát (ún. one way vision fóliát) helyezni, melynek különlegessége, hogy kívülre nyomtatott reklám kerül, bentről viszont keresztüllátni rajta. A matricák felhelyezésekor nem sérül az autó fényezése, a későbbiekben nyom nélkül eltávolíthatók.

Autóreklám 1Autóreklám 2Autóreklám 3Autóreklám 4Autóreklám 5Autóreklám 6Autóreklám 7Autóreklám 8Autóreklám 9Autóreklám 10Autóreklám 11Autóreklám 12Autóreklám 13