Üzlet, kirakat dekoráció

Üzletek, vendéglátó egységek külső és belső dekorációja, kirakat dekoráció. Reklámtábla, cégtábla, plasztikus betűk

Kirakat dekoráció

Kirakatüvegre, vagy egyéb üvegfelületre telepített fóliák, dekoráció Öntapadós fóliából vágott szövegek, illetve egyéb motívumok, formák, logók. Perforált "one way vision" fólia, melynek előnye, hogy kívülre kiváló minőségű nyomtatás kerül, azonban beereszti a fényt, így bentről ki lehet látni. Homokfújt, savmaratott hatású fólia.

Cégtábla, reklámtábla

Cégtáblák, reklámtáblák, információs táblák akár az üzleten kívül, akár belül elhelyezve. Anyaguk habosított PVC táblaanyag, plexi, horganyzott lemez stb. A grafika fóliavágással vagy minőségi eco solvent nyomtatással kerül a tábákra. Világító táblák, akár egyedileg, kreatívan kombinálva 3D plasztikus betűkkel.

Plasztikus betűk, 3D formák, logók

Plasztikus, térhatású reklámfeliratok, 3D formák, térbetűk. Homlokzatra, táblára, belső falfelületre. A 3D reklámfeliratokkal - az alapanyag, a felület és a világítás variálásával - rendkívül látványos és változatos megoldásokra van lehetőség. Festett polisztirol hátsó ledvilágítással, belső világítású plexi betűk, kreatív, egyedi megoldások.

Speciális fényreklámokkal kapcsolatban keress minket bizalommal, és találjuk ki együtt, számodra mi a tökéletes megoldás!

Személyesen

3532 Miskolc, Acél u. 17. Általában van bent valaki, de lehet, hogy épp munkán vagyunk. Inkább csörögj ránk előtte.