Matrica bomba

Minőségi matrica bomba optikai tuning. Öntapadós fóliára nyomtatva, tartós, időjárásálló. Többféle választható minta, bármilyen méret.

A matrica bomba, angolul sticker bomb mostanság igen divatos dekorációs megoldás autókra és más járműre.

A matrica bomba tulajdonképpen azt jelenti, hogy rengeteg matrica ömlesztve, egymást fedve kerül a felületre. Ezzel egy nagyon látványos, színes minta jön létre. Persze valójában nem egyenként ragasztjuk fel a sok-sok matricát, hanem számítógéppel van összeállítva a grafika, és egyben van kinyomtatva öntapadós fóliára.

A nyomtatás minőségi, eco solvent nyomtatással készül, amely tartós, időjárásálló. A fólia egy hőlégfúvó segítségével könnyen nyújtható, formálható, így bonyolultabb felületekre is felhelyezhető. Jellemzően díszlecekre, visszapillantó tükrökre, tanksapka fedélre és más kisebb elemekre szokott matrica bomba kerülni, de lehetségesek egyedi megoldások is.

Természetesen nem csak járműveket, hanem bármi mást lehet vele dekorálni. Egyszerűen meg is vásárolhatod tőlünk a kívánt mintával és méretben, vagy ránk bízhatod a munkát - mindkét megoldásra van példa, van aki maga szeret vele bíbelődni. A matrica nem tesz kárt a fényezésben és később nyom nélkül eltávolítható.

Itt vagyunk a Kazinczy-n

3525 Miskolc, Kazinczy Ferenc u. 17. Általában van bent valaki, de lehet, hogy épp munkán vagyunk. Inkább csörögj ránk előtte.