Honlapkészítés, arculattervezés

Komplett céges arculat elkészítése, grafikai tervezés. Honlapkészítés és online marketing.

Komplett céges arculat elkészítésében, illetve bármilyen grafikai tervezési munkában is számíthat ránk. Webes megjelenés és online marketing, logó tervezés, névjegykártya, szórólap, plakátok, meghívók, kuponok stb.

Honlapkészítés

A cég arculatával összhangban lévő, korszerű, átlátható, ügyfelünk elképzeléseinek is megfelelő webdesign tervezése. Modern weboldal-szerkezet felépítése HTML/CSS nyelven, igény esetén PHP, JavaScript vagy egyéb programozási technológia alkalmazásával. Keresőbarát honlapkészítés, online marketing tanácsadás illetve szolgáltatás.

Arculattervezés

A cég tevékenységének és célként kitűzött karakterének, elveinek, filozófiájának megismerése után, a logó és egyéb meghatározó grafikai elemek elkészítésével kezdve tervezzük meg a komplett arculatot. A cél az, hogy a vállalkozás ne csak egy x-edik tucatcég legyen az adott területen, hanem jellegzetes arculata bárki számára könnyedén megjegyezhető, felismerhető legyen. És persze az, hogy kiváltsa a branding (márkaépítés) során hozzátársított pozitív érzetet.

Személyesen

3532 Miskolc, Acél u. 17. Általában van bent valaki, de lehet, hogy épp munkán vagyunk. Inkább csörögj ránk előtte.