Otthondekor, falmatrica, vászonkép

Egyedi, vagy katalógusból választható faltetoválás. Vászonkép készítés saját fotó alapján. Választható színű és méretű falmatrica.

Falmatrica, faltetoválás készítése

Egy megfelelően kiválasztott falmatrica nagyszerű dísze lehet a lakás bármely helyiségének. Szívesen megvalósítunk teljesen saját elképzeléseket, de választhatsz a rengeteg mintát tartalmazó katalógusból is. A faltetoválás mérete teljesen tetszőleges, színét több mint negyvenféle színmintából választhatod ki. Mérd le a falon a matrica helyét, és mi abban a méretben készítjük el neked. Nem csak falra, hanem bármilyen sima felületre felragasztható. A katalógusért és a színmintákért írj nekünk e-mailt!

A falmatricák felhelyezése nem igényel különösebb szakértelmet, csupán egy kis ügyesség szükséges hozzá. Nagyobb méretű matrica esetén legalább két fő ajánlott a procedúrához, hogy az pontosan a helyére kerüljön.

Nyomtatott vászonkép

Egy igényesen elkészített vászonkép szintén remekül feldobja a lakást, illetve ajándékötletnek is kiváló. Bármilyen megfelelően nagy felbontású fotó alapján készülhet, akár egy gyönyörű tájkép, csendélet, állatok, egy ismert festmény, absztrakt kép, akár családi csoportkép vagy portréfotó. A fénykép magas minőségű eco solvent nyomtatással kerül a vászonra, amit vakrámára (fakeretre) feszítünk.

A falmatricákat és a vászonképeket is szívesen eljuttatjuk postai úton, ennek részleteit telefonon vagy email-ben egyeztetjük.

Személyesen

3532 Miskolc, Acél u. 17. Általában van bent valaki, de lehet, hogy épp munkán vagyunk. Inkább csörögj ránk előtte.