Minden vállalkozás számára a legkézenfekvőbb és legolcsóbb hirdetési felület a saját autóik karosszériája. Legyen az a tulaj(ok) gépkocsija, a céges autók, teherautók, kamionok, vagy akár szippantós kocsik, ha már úgy is járnak-kelnek a városban vagy azon kívül, miért ne lehetnének közben reklámhordozók is.

Minimum a cég logóját érdemes felmatricázni minden járműre, de nagyon hasznos kiírni telefonszámot, webcímet, e-mail címet, esetleg szlogent is. Hogy még tovább fokozzuk a reklámértéket, a figyelemfelkeltés érdekében fotóminőségű nyomtatás is kerülhet az autóra (például egy ételkiszállító vállalkozás esetében egy-egy ínycsiklandó étel fotója nagyon hatásos tud lenni).

Különösképp értékes hirdetési felület az autók hátulja, hátsó szélvédője. A városi forgalomban, esetleg egy dugóban araszolva, vagy a pirosnál várakozva az ember szeme akaratlanul is az előtte haladóra tapad. Ha ott reklám van, nem is tudja nem észrevenni, és el fogja olvasni, persze nem érdemes kisregényt matricázni az autó hátuljára, csak a legfontosabbakat.

Hatékony megoldás a hátsó szélvédőre speciális perforált üvegfóliát (ún. one way vision fóliát) helyezni, melynek különlegessége, hogy kívülre nyomtatott reklám kerül, bentről viszont keresztüllátni rajta (csak egy irányba ereszti át a fényt).

A matricák felhelyezésekor nem sérül az autó fényezése, a későbbiekben nyom nélkül eltávolíthatók. Lehetőség van hordozható autódekoráció készítésére is, arra az esetre, ha nem szeretnénk, hogy a dekoráció folyamatosan az autón legyen. Ezt mágnesfóliával tesszük lehetővé, amit úgy kell elképzelni mint egy hűtőmágnest, persze általában jóval nagyobb annál, de ugyanolyan egyszerűen felhelyezhető, levehető.

Sokan kérnek tőlünk első vagy hátsó szélvédőcsíkot, különféle feliratokkal, logókkal. Például Monster Energy felirat, két szélén a Monster karmok, vagy az autó típusának és logójának elhelyezése.

Az autók és más járművek dekorálásával kapcsolatban mindenféle egyedi igényt és elképzelést teljesítünk.

Személyesen

3532 Miskolc, Acél u. 17. Általában van bent valaki, de lehet, hogy épp munkán vagyunk. Inkább csörögj ránk előtte.